Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Nokia Lumia 928 gespot op reclamebord: nadruk op camera

Nokia Lumia 928 gespot op reclamebord: nadruk op camera

We berichtten onlangs al meerdere keren over de Lumia 928. Zo werd de Lumia 928 gespot in een Amerikaanse telecomwinkel en lekten er afbeeldingen van een witte Nokia Lumia 928. Op een Amerikaanse billboard werd de Lumia 928 opnieuw gespot: nu met de slogan "Nokia Lumia 928. The best low-light smartphone camera."   V...

Lees verder... Reageren

Nokia Lumia 720 vanaf half mei te koop in Nederland

Nokia Lumia 720 vanaf half mei te koop in Nederland

Vandaag heeft Nokia bekend gemaakt dat de Nokia Lumia 720 deze maand nog te koop zal zijn in Nederland. De Nokia Lumia 720 werd in februari van dit jaar aangekondigd op het MWC. Er gingen al enige tijd geruchten dat de telefoon in mei zou komen, dat nu bevestigd is op de pers site van Nokia. Managing Directory Nokia B...

Lees verder... Reageren

Red Stripe Deals week 19, 2013: o.a. Farm Frenzy 2, Drawastickman: Epic

Red Stripe Deals week 19, 2013: o.a. Farm Frenzy 2, Drawastickman: Epic

Ook deze week heeft Microsoft weer een 3-tal Red Stripe Deals voor je klaarstaan, alle 3 geschikt voor WP7 en WP8. In de wekelijkse Red Stripe Deals worden 3 kwalitatief goede apps voor €0,99 aangeboden, in plaats van de normaal geldende aankoopprijs van (veelal) €2,99. Deze week in de deals: de Sim-game Farm Frenzy 2...

Lees verder... Reageren

Angry Birds krijgt (voorlopig gratis) update voor WP7 en WP8

Angry Birds krijgt (voorlopig gratis) update voor WP7 en WP8

In juni 2011 lanceerde Rovio de eerste versie van Angry Birds voor Windows Phone 7. De Windows Phone app viel niet bij iedereen in de smaak, aangezien deze 105 (!) levels miste ten opzichte van de iOS en Android versies van Angry Birds. In juli volgde nog een update van de app, waarin Episode 5 "Hang 'Em High" werd to...

Lees verder... Reageren

App review: Domain Checker laat zien of jouw domeinnaam vrij is

App review: Domain Checker laat zien of jouw domeinnaam vrij is

Toen internet nog in de kinderschoenen stond, was het een rage om zo veel mogelijk goede domeinnamen te registreren. Omdat veel domeinen tegenwoordig al bezet zijn, is deze handel wel wat minder lucratief. Toch komt het in sommige beroepsgroepen veel voor dat het handig is om te controleren of een domeinnaam nog vrij ...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: