Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Startknop keert terug in Windows 8.1, startmenu niet

Startknop keert terug in Windows 8.1, startmenu niet

In een eerder bericht, meldden we jullie al dat er geruchten gingen dat de startknop terugkomt in Windows 8.1. Volgens Microsoft Watcher bij ZDNet en doorgaans goed ingelichte Mary Jo Foley komt de startknop definitief terug. De startknop keert terug, het startmenu niet. De startknop linksonderin je taakbalk zal niet...

Lees verder... Reageren

Rayman Jungle Run vanaf nu beschikbaar voor Windows Phone 8

Rayman Jungle Run vanaf nu beschikbaar voor Windows Phone 8

Jeugdheld Rayman heeft sinds zijn eerste PC verschijning vaak zijn opwachting gemaakt. Het mannetje zonder armen en benen maar met gigantisch hoofd en dito kuif was op onder andere PC, PlayStation, Xbox en Wii te zien. Na de iPhone en Windows 8 versies van Rayman Jungle Run is dan nu eindelijk ook een Windows Phone 8 ...

Lees verder... Reageren

Windows Surface Pro met 265GB HD gespot voor Japan

Windows Surface Pro met 265GB HD gespot voor Japan

Tot voor kort was de Microsoft Surface Pro met 128GB opslag de grootste variant die verkrijgbaar was. Voor de Japanse markt is een Surface Pro tablet opgedoken met het dubbele opslagvermogen: 256GB. Naast de grotere opslag is ook Office 2013 Home & Business standaard geinstalleerd. De nieuwe Surface Pro 256GB gaat in ...

Lees verder... Reageren

Samsung verslaat Nokia in mobile sales in thuisland Finland

Samsung verslaat Nokia in mobile sales in thuisland Finland

Samsung heeft Nokia heeft een gevoelige klap uitgedeeld in Nokia's thuisland Finland. In Q1 van 2013 heeft Samsung voor het eerst meer mobiele telefoons verkocht dan Nokia in diezelfde periode. Het marktaandeel van Samsung komt daarmee op 36,1 procent, tegenover 33,6 procent van Nokia. In absolute aantallen kunnen we ...

Lees verder... Reageren

Kelly Clarkson toont de Nokia Lumia 920 in haar nieuwe videoclip

Kelly Clarkson toont de Nokia Lumia 920 in haar nieuwe videoclip

Kelly Clarkson, in 2002 in Amerika doorgebroken als winnares van American Idol, heeft een nieuwe videoclip uitgebracht. So what, hoor ik je denken. Wat ons als Windows-liefhebbers positief stemde, was de Nokia Lumia 920 die in de videoclip te zien is. Ook hier is Microsoft dus druk bezig met het promoten van haar Wind...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: