Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Windows 8 instructie video met een knipoog

Windows 8 instructie video met een knipoog

Scott Hanselman heeft een hele leuke instructievideo gemaakt over het gebruik van Windows 8. Scott Hanselman staat bekend om zijn informatieve maar zeker ook komische presentaties. Overal waar hij presentaties geeft weet hij humor te combineren met nieuwe ontwikkelingen bij Microsoft. De instructievideo laat een hele...

Lees verder... Reageren

Red Stripe Deals van week 17, 2013: Monster Pinball, Sonic CD en Polyglot

Red Stripe Deals van week 17, 2013: Monster Pinball, Sonic CD en Polyglot

Iedere week heeft Microsoft een aantal apps in de aanbieding onder de titel "Red Stripe Deals". De apps uit de Red Stripe Deals kun je die betreffende week met (soms meer dan) 50% korting aanschaffen. Ook deze week zijn er weer een drietal apps in de aanbieding: 2 games (Sonic CD en Monster Pinball) en 1 vertaalapp: P...

Lees verder... Reageren

Instagram soap gaat door: bevestigt Nokia-team een officiële versie?

Instagram soap gaat door: bevestigt Nokia-team een officiële versie?

We beginnen deze morgen weer met een Instagram gerucht. Na een aantal alternatieve Instragram apps voor Windows Phone, zoals Instagraph onlangs nog, lijkt er wat licht te schijnen aan het einde van de geruchtentunnel. Het is wederom geen 100% bewijs, maar het nieuws komt wel uit een bron die vrij dichtbij Instagram st...

Lees verder... Reageren

Eindelijk nieuwe background agent voor WhatsApp in versie 3.0

Eindelijk nieuwe background agent voor WhatsApp in versie 3.0

Het is eindelijk zover, de langverwachte WhatsApp update is er. Met versie 3 heeft het ontwikkelteam van WhatsApp korte metten gemaakt met de problemen die veel WhatsApp gebruikers ervaarden. Met name de alternatieve manier waarop WhatsApp op de achtergrond draaide zorgde voor problemen. Door het ontwikkelen van een n...

Lees verder... Reageren

Outlook update met two-step verificatie en nieuwe e-mail domeinen

Outlook update met two-step verificatie en nieuwe e-mail domeinen

Microsoft timmert hard aan de weg. Outlook is vandaag voorzien van de nodige verbeteringen. Zo is in de online loginfunctie een zogenaamde 'two-step' verificatie ingebouwd, om de toegang tot je account veiliger te maken. Om met Microsoft's jargon te spreken: de wijzigingen moeten gaan helpen om de "open geen e-mails v...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: