Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Bonus voor Amerikaanse developers bij elke ingediende Windows app

Bonus voor Amerikaanse developers bij elke ingediende Windows app

Sinds Windows Phone zich heeft gemengd in de strijd om de voorkeur van smartphone gebruikers, is er veel te doen geweest om de kwaliteit / kwantiteit verhouding in de Windows Store. Veel kritiek komt neer op het magere aanbod dat Microsoft via de Store heeft. Ook de kwaliteit van veel apps laat te wensen over. Omdat ...

Lees verder... Reageren

Bedien je Nest thermostaat van afstand met de onofficiele Windows Phone app

Bedien je Nest thermostaat van afstand met de onofficiele Windows Phone app

De Nest thermostaat is een gadget-achtige thermostaat, waarbij de nadruk ligt op design en de simpele -gebruikersvriendelijke- interface. Er was al een iPhone- en Android-versie aanwezig in de betreffende Stores, maar vanaf vandaag is ook een Windows Phone 8 alternatief beschikbaar. Huizenbezitters in het bezit van e...

Lees verder... Reageren

Microsoft start met uitfasering Messenger (MSN)

Microsoft start met uitfasering Messenger (MSN)

De Microsoft dienst 'Messenger', misschien beter bekend als 'MSN', wordt zoals reeds aangekondigd vanaf vandaag uitgefaseerd. Microsoft kocht in 2011 die (video)chatdienst Skype op, dat als vervanger van MSN zal gaan dienen. Op de planning van Microsoft is maart 2014 rood omcirceld: dan zal MSN definitief verleden tij...

Lees verder... Reageren

Windows Blue wordt Windows 8.1

Windows Blue wordt Windows 8.1

De update van Windows 8, welke onder de codenaam Windows Blue wordt ontwikkeld gaat hoogst waarschijnlijk Windows 8.1 heten. Dit blijkt althans volgens Winforum.eu, welke een screenshot (zie links) had geplaatst van de nieuwe Windows versie. Vorige week waren er al screenshots gelekt van build 9364. De versie welke n...

Lees verder... Reageren

Lumia 928: Geen aluminium case, wel met WP8 update

Lumia 928: Geen aluminium case, wel met WP8 update

Bij The Verge zijn ze wat dieper gaan graven naar de specificaties van de Lumia 928. Met succes, want Tom Warren van The Verge heeft meer details kunnen achterhalen. Ten opzichte van ons eerdere bericht is er 1 detail aan de hardware in ieder geval gewijzigd: de Lumia 928 krijgt geen aluminium case. Nokia prefereert ...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: