Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Nieuwe versie van WhatsApp komt eraan

Nieuwe versie van WhatsApp komt eraan

Er zijn gegevens van beta-versies van WhatsApp opgedoken (v2.9.6 en v2.7). Uit die gegevens blijken een aantal aanpassingen voor WhatsApp in de pijplijn te zitten. Hoewel deze informatie nog niet definitief is, zijn beta-versies vaak wel een goede graadmeter om te zien wat we kunnen verwachten in nieuwe final versies....

Lees verder... Reageren

Verbeteringen in update van de onofficiele Wikipedia app

Verbeteringen in update van de onofficiele Wikipedia app

De onofficiele Wikipedia app van Rudy Huyn is toe aan een nieuwe update. Vandaag is versie 2.0 van de app verschenen, waarin weer een aantal nieuwe verbeteringen zijn doorgevoerd. Voor eigenaren van een Windows 8 toestel goed nieuws: de app is nu volledig geschikt voor Windows Phone 8. De volledige lijst met aanpassi...

Lees verder... Reageren

Gerucht: Nokia bezig met 2 opvolgers Nokia 920

Gerucht: Nokia bezig met 2 opvolgers Nokia 920

Volgens de doorgaans betrouwbare Twitteraar evleaks komt Nokia binnenkort met nieuwe Lumia telefoons welke de Lumia 920 moeten gaan vervangen. evleaks heeft als bewijs een uitgelekte foto geplaatst van de Lumia 928. De telefoon is in eerste instantie bedoeld voor de Amerikaanse markt en is speciaal gemaakt voor de pr...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: