Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Windows 8.1 Preview maakt gebruik Surface RT stuk prettiger

Windows 8.1 Preview maakt gebruik Surface RT stuk prettiger

Ben jij nog niet overtuigd om een Surface RT tablet aan te schaffen? Of heb je er reeds een maar gebruik je hem voor je gevoel nog niet vaak genoeg? Scott Hanselman heeft een leuk enthousiast stukje geblogd over hoe Windows 8.1 Preview ervoor heeft gezorgd dat hij zijn Surface RT tablet meer gaat gebruiken. ...

Lees verder... Reageren

Video: Windows 8.1 preview in vogelvlucht

Video: Windows 8.1 preview in vogelvlucht

Zoals we gisteren al meldden, is de Windows 8.1 preview beschikbaar om te downloaden. Of je hem kunt installeren is afhankelijk van de base language van je Windows 8 versie. De preview is beschikbaar voor 'maar' 13 base languages. De Nederlandse zit daar helaas niet bij. Mocht je toch even kort willen zien wat er in W...

Lees verder... Reageren

Xbox One krijgt Windows 8 engine

Xbox One krijgt Windows 8 engine

Tijdens een van de sessie's op Microsoft Build heeft Microsoft een glimp laten zien van Windows Store apps op de Xbox One. Steve Guggenheimer, vice president van Microsoft's Developer groep liet tijdens zijn praatje over de Xbox architectuur weten dat de Xbox One 2 engines gaat krijgen. De eerste, en voor velen de bel...

Lees verder... Reageren

Heb je de Build 2013 keynote gemist? Kijk hem hier terug.

Heb je de Build 2013 keynote gemist? Kijk hem hier terug.

De Build 2013 keynote zit er alweer even op. Gisteren vertelde Microsoft's CEO Steve Ballmer over Windows 8.1, de snelle release schema's van Microsoft en cijfers over Windows Phone 8. Wij hebben de keynote hier voor je klaarstaan. Heb je hem gisteren gemist? Kijk hem dan nu terug. Build 2013 Keynote kijken Bron...

Lees verder... Reageren

Cijfers vanaf Build 2013: 160.000 Windows Phone 8 apps beschikbaar

Cijfers vanaf Build 2013: 160.000 Windows Phone 8 apps beschikbaar

Op Build 2013 heeft Microsoft weer de nodige cijfers losgelaten over Windows Phone 8. Sinds 30 oktober vorig jaar zijn er veel apps ontwikkeld en omgezet zodat ze voor Windows Phone 8 geschikt zijn. Op zichzelf gezien geen verkeerde cijfers. Microsoft is de laatste tijd echter druk bezig om haar eigen producten (waaro...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: