Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Microsoft vergelijkt de iPad weer met Windows 8 tablet

Microsoft vergelijkt de iPad weer met Windows 8 tablet

Microsoft gaat vrolijk door met het zwartmaken van de concurrentie. Oke, dat is misschien wat overdreven, maar feit blijft dat Microsoft er alles aan doet om haar eigen producten zo gunstig mogelijk af te spiegelen tegenover in dit geval de iPad. Net als vorige week hebben we weer een TV commercial, waarin de iPad wor...

Lees verder... Reageren

Microsoft onthult nieuwe Sculpt Comfort Muis, met startknop

Microsoft onthult nieuwe Sculpt Comfort Muis, met startknop

Microsoft heeft 2 nieuwe muizen aangekondigd welke beide zijn voorzien van een extra knop aan de zijkant: de startknop. Het gaat om de Sculpt Comfort Mouse en de Sculpt Mobile Mouse. De Sculpt Conformt versie bevat een touch-sensitive blauwe strip aan de zijkant van de muis welke de naam "Windows touch tab" heeft mee...

Lees verder... Reageren

Red Stripe Deals week 22, 2013: o.a. Puzzle Quest 2, Drift Mania 2

Red Stripe Deals week 22, 2013: o.a. Puzzle Quest 2, Drift Mania 2

Gisteren meldden we met enige vertraging de Red Stripe Deals van week 21, maar de deals van week 22 staan alweer te springen. Met Puzzle Quest 2 voor Windows Phone 7 en 8 en Drift Mania Championship 2 voor Windows Phone 8 zijn dat wederom 2 games. Synthpling is misschien een wat vreemde eend in de beit, aangezien dat ...

Lees verder... Reageren

8 EA games in de aanbieding voor Windows Phone, waaronder NBA JAM

8 EA games in de aanbieding voor Windows Phone, waaronder NBA JAM

Electronic Arts, bekend van games als FIFA en Need for Speed, heeft 4 games die voorheen Lumia exclusief waren nu voor alle Windows Phones beschikbaar gemaakt. Het gaat om Parking Mania, The Game of Life (bij ons bekend als Levensweg), SPY Mouse en Trivial Pursuit (bij ons vaker bekend als 'Triviant'). In ruil daarvoo...

Lees verder... Reageren

Microsoft update YouTube app naar de wensen van Google: nog geen ads

Microsoft update YouTube app naar de wensen van Google: nog geen ads

Google en Microsoft hebben een verhouding die soms lijkt als als water en vuur. Microsoft kondigde vorige week trots een grote update van de YouTube app aan, waarna Google vrolijk een eis bij Microsoft neerlegde dat de app uit de Windows Phone Store verwijderd moet worden. YouTube voor Windows Phone zou in strijd zijn...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: