Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Nokia Lumia 925 vanaf eind augustus verkrijgbaar in Nederland

Nokia Lumia 925 vanaf eind augustus verkrijgbaar in Nederland

Gisteren ontvingen wij van Nokia het persbericht dat de Nokia Lumia 925 naar Nederland komt. De nieuwe Windows Phone zal beschikbaar zijn vanaf eind augustus en zal te krijgen zijn in 3 kleuren, namelijk zwart, grijs en wit. Opvallend en elegant detail is dat de Lumia 925 de eerste Lumia telefoon is met een metalen be...

Lees verder... Reageren

Nieuwe renders (en video's!) van Nokia Lumia 1020, volg het Zoom Event live

Nieuwe renders (en video's!) van Nokia Lumia 1020, volg het Zoom Event live

Zo net voor Nokia's Zoom Event in New York City hebben we nog 3 nieuwe renders van de Nokia Lumia 1020 voor je. Dat het toestel aan het einde van de middag aangekondigd wordt, is zeker. Dat we overspoeld gaan worden met foto's en video's van het device ook. Toch willen we jullie deze nieuwe renders niet onthouden. Op ...

Lees verder... Reageren

Nokia Lumia 520 blijkt de populairste Windows Phone

Nokia Lumia 520 blijkt de populairste Windows Phone

Je kunt er een hekel aan hebben of ze een warm hart toedragen: online advertentiepartijen. AdDuplex is zo'n partij. Door de vele devices waarop de ads van AdDuplex getoond worden, komen ze een hoop te weten over welke devices het meest gebruikt worden. De meest recente meting leverde nieuwe inzichten: het meest gebrui...

Lees verder... Reageren

Windows Phone 'feature pack' komt in 2014, met VPN ondersteuning

Windows Phone 'feature pack' komt in 2014, met VPN ondersteuning

De berichtgeving rondom Windows 8.1 is de laatste tijd behoorlijk op gang gekomen. Je zou bijna vergeten dat Windows Phone 8 ook een 8.1-update moet krijgen. Die update heeft Microsoft nog steeds op de planning staan, maar daar is de laatste tijd weinig over bekend gemaakt. Vice-President van Microsoft's "Partner and ...

Lees verder... Reageren

Nokia HERE Drive+: navigatie voor alle Windows Phone 8 toestellen

Nokia HERE Drive+: navigatie voor alle Windows Phone 8 toestellen

Voor de Nokia telefoons is er altijd een navigatie app beschikbaar geweest in de vorm van Nokia HERE Drive. Gisteren ontvingen wij een persbericht van Nokia dat er nu ook een officiële HERE app is welke beschikbaar zal zijn voor alle Windows Phone 8 toestellen. Het gaat hierbij om de app HERE Drive+. Nokia heeft hierm...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: