Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Volledige specs voor Nokia Lumia 1020: 2GB RAM, 32GB opslag en 6 lenzen

Volledige specs voor Nokia Lumia 1020: 2GB RAM, 32GB opslag en 6 lenzen

Zo'n 7,5 uur voor Nokia's officiele aankondiging lijkt er weinig over om te aankondigen omtrent de Nokia Lumia 1020. We hadden eerder al een press-render en ander Lumia 1020 nieuws voor je, nu hebben we de volledige lijst met specificaties voor de Lumia 1020 klaar staan. Daarnaast krijgt de Europese markt via telecomp...

Lees verder... Reageren

Nieuwe verbeterde Surface RT en Surface Pro in de maak

Nieuwe verbeterde Surface RT en Surface Pro in de maak

Tijdens de Worldwide Partner Conference 2013 heeft Microsoft bekend gemaakt dat er nieuwe versies gaan komen van de Surface RT en Surface Pro. In een slide (zie ook verderop) toont Microsoft alle producten die op korte termijn een update of upgrade krijgen. Voor de Surface staat er dat er upgrades, nieuwe accessoires ...

Lees verder... Reageren

Multitasking tijdens baseball: weer een Windows RT vs iPad vergelijking

Multitasking tijdens baseball: weer een Windows RT vs iPad vergelijking

Microsoft heeft de ramkoers richting Apple op volle kracht ingezet. De softwaregigant uit Redmond heeft weer een nieuwe 'haatcampagne' gestart, waarin de Surface RT vergeleken wordt met de Apple iPad. Op een baseball veldje zien we 2 zakenlui video overleg plegen met hun baas. Tijdens het gesprek pakt persoon 1 er hee...

Lees verder... Reageren

HTC 8XT vanaf 19 juli verkrijgbaar in Amerika voor $99,99

HTC 8XT vanaf 19 juli verkrijgbaar in Amerika voor $99,99

Ongeveer een maand geleden, op 23 juni, kondigde HTC een nieuw toestel aan: de HTC 8XT. Dit toestel, dat qua specificaties in het mid-range segment valt, zal als eerste te krijgen zijn via de Amerikaanse provider Sprint. Opmerkelijk is dat de HTC 8XT ook het eerste Windows Phone 8 device is dat Sprint levert. Vandaag ...

Lees verder... Reageren

Nokia nodigt iedereen uit voor Zoom Party, maar komt daarop terug

Nokia nodigt iedereen uit voor Zoom Party, maar komt daarop terug

Overmorgen is het zover, dan gaan we zien waar Nokia al wekenlang over aan het teasen is. Natuurlijk weten we al dat de Nokia Lumia 1020 een grote rol zal gaan spelen, met haar 41 megapixel camera. Aansluitend op het Nokia Zoom Event, dat in New York zal plaatsvinden, heeft Nokia nog een feestje gepland. Een heuse Zoo...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: