Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Reclame van Microsoft legt iPad 64GB naast de Windows 8 ASUS VivoTab

Reclame van Microsoft legt iPad 64GB naast de Windows 8 ASUS VivoTab

Microsoft is druk bezig met het belachelijk maken van haar concurrenten. Zagen we begin deze maand nog een reclame waarin Android en iPhone gebruikers verleid worden om over te stappen, nu is het de beurt aan tabletgebruikers. De iPad 64GB wordt in een nieuwe reclamevideo naast de ASUS VivoTab gelegd waarin de pluspun...

Lees verder... Reageren

Red Stripe Deals week 21, 2013: o.a. Super Monkey Ball 2 en Gleek!

Red Stripe Deals week 21, 2013: o.a. Super Monkey Ball 2 en Gleek!

Deze week wederom 3 mooie Red Stripe Deals voor Windows Phone. Bekendste titel is dit keer Super Monkey Ball 2, waarvan het eerste deel origineel voor de Nintendo GameCube uitkwam. Ook Gleek!, een Twitter-client, en Hockey Nations PP, een icehockey game zijn deze week voor een scherpe prijs te downloaden. Super Monke...

Lees verder... Reageren

Xbox One aangekondigd: focus op gaming, TV en muziek

Xbox One aangekondigd: focus op gaming, TV en muziek

Xbox One. Dat is de naam van de opvolger van de Xbox 360, de console die de afgelopen jaren de strijd aanging met Sony en Nintendo. Zoals we eerder vandaag meldden kondigde Microsoft vanavond de komst van haar nieuwe console aan. Duidelijk is dat Microsoft's nieuwe paradepaardje niet alleen voor de gamers geschikt is....

Lees verder... Reageren

Nieuwe Xbox wordt vanavond aangekondigd: volg het live!

Nieuwe Xbox wordt vanavond aangekondigd: volg het live!

In navolging van Sony (PlayStation 4) en Nintendo (Wii U) is het vanavond de beurt aan Microsoft. De originele Xbox werd in 2001 uitgebracht, waarbij Microsoft het verrassend goed deed als nieuwkomer op de console-markt. Vanavond kun je de persconferentie van Microsoft live volgen via de volgende link: Xbox persconfer...

Lees verder... Reageren

Details over aanpassingen in GDR2 Windows Phone 8 update

Details over aanpassingen in GDR2 Windows Phone 8 update

Aankomende zomer komt de eerste grote update van Windows Phone 8 uit, beter bekend onder de naam "GDR2". Details sijpelden de afgelopen weken al wat door, maar Microsoft spreekt nu zelf openhartig over de aanpassingen die we kunnen verwachten in GDR2. Tijdtechnisch gezien zitten we momenteel op Windows Phone 8 GDR1. V...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: