Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

The Sims gaan naar de middeleeuwen op je Lumia in The Sims Medieval

The Sims gaan naar de middeleeuwen op je Lumia in The Sims Medieval

Het origineel van The Sims stamt alweer uit 1997, toen Will Wright de game uitbracht waarin je een compleet digitaal gezin kunt onderhouden op je PC. Vanwege de grote populariteit van deze revolutionaire game verschenen The Sims 2 en The Sims 3, met tientallen add-ons waarmee je extra kledingstukken, meubelen en nog m...

Lees verder... Reageren

Facebook Beta voor WP8 nu te downloaden

Facebook Beta voor WP8 nu te downloaden

Microsoft heeft een nieuwe officiële app voor Facebook in de Marketplace gezet. Naast de vele bestaande Facebook apps en de reeds bestaande app van Microsoft, heeft Microsoft nu een app gemaakt die meer de huisstijl van Facebook aan houdt dan de Modern UI richtlijnen. De huidige Facebook app van Microsoft was helemaa...

Lees verder... Reageren

iPhone vs Android reclame van Microsoft: "Don't Fight. Switch."

iPhone vs Android reclame van Microsoft: "Don't Fight. Switch."

Waar twee honden vechten om een been, gaat de derde er mee heen. Die gedachte moet Microsoft gehad hebben bij de overleggen met hun reclamebureau. In de nieuwste reclamevideo van Microsoft, genaamd "The Wedding" wordt een nieuwe slogan uit de doeken gedaan waarmee Microsoft iPhone en Android gebruikers over wil gaan h...

Lees verder... Reageren

Samsung ATIV S Windows 8 wederom bij iBood

Samsung ATIV S Windows 8 wederom bij iBood

Nog geen maand geleden berichtten we jullie al over de Samsung ATIV S, dat deze voor een mooie prijs te koop was op de dagaanbieding website iBood. Of iBood er nog een aantal over had, of omdat de vorige keer zo succesvol was verlopen dat ze het vandaag nog eens doen, weten we niet. Vandaag is de Samsung ATIV S in ie...

Lees verder... Reageren

Sport 1 lanceert Windows 8 app

Sport 1 lanceert Windows 8 app

Sport1 heeft zijn eigen Windows 8 app gelanceerd en is vanaf nu te vinden in de Windows Store. Met de app voor Windows 8 en Windows RT kun je naar alle Sport1 kanalen kijken. Voor de meeste content dient echter wel betaald te worden. Met de Sport1 kun je behoorlijk wat videomateriaal bekijken. Het meeste daarvan is g...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: