Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Windows Phone maakt inhaalslag ten opzichte van iOS en Android

Windows Phone maakt inhaalslag ten opzichte van iOS en Android

Uit een nieuwe rapportage van Kantar Worldpanel (een consumentenpanel) blijkt dat Android de grootste mobiele speler is in de Verenigde Staten. Hoewel Google's mobiel OS dus het grootste is, zijn iOS en Windows Phone sneller groeiend dan Android. Waar Android's omvang het afgelopen jaar met 1,4% steeg, wisten Microsof...

Lees verder... Reageren

Acer onthult allereerste 8 inch Windows 8 tablet: De Iconia W3

Acer onthult allereerste 8 inch Windows 8 tablet: De Iconia W3

Acer heeft zondag in Taipei de Acer Iconia W3 officieel aangekondigd. Acer heeft met deze nieuwe tablet een primeur want het is 's werelds eerste 8,1 inch Windows 8 tablet. Tijdens een persbijeenkomst op Computex in Tapei deelde Acer mee dat de Iconia W3 een 8,1 inch LCD display krijgt met een resolutie van 1280 bij ...

Lees verder... Reageren

Microsoft verklaart Xbox One design

Microsoft verklaart Xbox One design

Microsoft heeft op haar Xbox website een groot artikel geplaatst waarin zij uitleggen hoe ze tot het design van de Xbox One zijn gekomen. Ze gaan daarbij zowel in op de hard- als software. Je zou je kunnen afvragen of ze dit stuk geplaatst hebben als reactie op de vele kritische reacties. Velen vinden de nieuwe Xbox t...

Lees verder... Reageren

HTC wacht nog even met grotere Windows RT tablet

HTC wacht nog even met grotere Windows RT tablet

Omdat er nog weinig vraag is naar een grotere tablet met Windows RT, heeft HTC de plannen voor het maken van zo'n grotere Windows RT tablet voorlopig in de ijskast gelegd. In overleg met het sales en marketing team heeft het management besloten om wat meer selectiever producten op de markt te brengen. Het plan was om...

Lees verder... Reageren

Shazam nu ook op Windows Phone 8: muziek taggen vanaf je Home Screen

Shazam nu ook op Windows Phone 8: muziek taggen vanaf je Home Screen

Na de Windows Phone 7 versie voor Shazam, is het nu de beurt aan een Windows Phone 8 variant. Goed nieuws voor WP8 gebruikers, want er zijn een aantal leuke features toegevoegd aan de app. Voor mensen die Shazam niet kennen: je zet de app aan op momenten wanneer er ergens een liedje speelt waarvan je graag de titel wi...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: