Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Gerucht: extra kolom met live tiles in Windows Phone GDR3 update?

Gerucht: extra kolom met live tiles in Windows Phone GDR3 update?

Afgelopen week berichtten we al over de GDR3 update van Windows Phone 8, dat het mobiele paradepaardje van Microsoft zeer waarschijnlijk geschikt gaat maken voor 1080p resoluties. Wat echter wel te bezien valt, is hoe dit gaat uitpakken op het huidige Windows Phone, aangezien de live tiles op een hoge resolutie nogal ...

Lees verder... Reageren

Microsoft brengt update voor Skype app uit: diverse bugfixes

Microsoft brengt update voor Skype app uit: diverse bugfixes

Populaire chatdienst van Microsoft Skype heeft een nieuwe update gekregen. Het is goed om te zien dat Microsoft haar messenger-dienst goed onderhoudt, reden te meer om dit via WindowsClub.nl te melden. Het gaat in deze versie voornamelijk om bugfixes en performance verbeteringen, die je gebruikservaring met Skype weer...

Lees verder... Reageren

Gaat Microsoft zich ook mengen in de smartwatch strijd?

Gaat Microsoft zich ook mengen in de smartwatch strijd?

Volgens The Wall Street Journal werkt Microsoft ook aan een touch-enabled smartwatch. Eerdere geruchten gonsden al omtrent een smartwatch van Apple, Samsung en Google, terwijl Microsoft zich vooralsnog niet in die commotie gemengd had. De smartwatch lijkt echter een logische volgende stap in de revolutie die smartphon...

Lees verder... Reageren

gMaps update: Street View en Driver Mode verbeterd

gMaps update: Street View en Driver Mode verbeterd

gMaps is de populaire onofficiële Google Maps app voor de Windows Phone. Vandaag is er een update beschikbaar gekomen van deze app, met daarin een aantal benoemenswaardige verbeteringen. Street View In de vorige versie van gMaps kon je beperkt gebruik maken van de Street View functie. Het meest storende aan deze fun...

Lees verder... Reageren

Updates voor Bing News, Maps, Travel, Sport en Finance

Updates voor Bing News, Maps, Travel, Sport en Finance

Je kent ze wel; de standaard apps die op je Windows 8 installatie geinstalleerd zijn: News, Bing Maps, Travel, Sport en Finance. Al deze apps krijgen deze week een update. De News app krijgt een een optie waarmee je je eigen RSS-feeds kunt importeren. Zo kun je bijvoorbeeld de WindowsClub.nl RSS-feed op je startscherm...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: