Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Eerste afbeelding van de Nokia Lumia 925 gelekt: Nokia Lumia Catwalk?

Eerste afbeelding van de Nokia Lumia 925 gelekt: Nokia Lumia Catwalk?

Twitteraar @evleaks komt regelmatig met scoops en nieuwtjes over Nokia Lumia's die nog niet officieel bekend zijn gemaakt door Nokia of Microsoft. Ook nu is dat het geval: @evleaks weet ons via een afbeelding duidelijk te maken hoe de Nokia Lumia 925 eruit gaat zien. Veel informatie over het toestel is er nog niet, ma...

Lees verder... Reageren

Nokia Lumia 928 officieel aangekondigd: voorlopig USA-only

Nokia Lumia 928 officieel aangekondigd: voorlopig USA-only

Ook aan de Nokia Lumia 928 hebben we al een aantal nieuwsberichten geweid. Vorige week kondigde Nokia onder andere via het Nokia Blog de Lumia 928 eindelijk officieel aan, waar een hoop specs bij ons eigenlijk al bekend waren. We hebben dan ook een speciale Nokia Lumia 928 pagina toegevoegd aan WindowsClub.nl. Op deze...

Lees verder... Reageren

Nokia Lumia Catwalk teaser toont aluminium body en camera

Nokia Lumia Catwalk teaser toont aluminium body en camera

"More than your eyes can see. The new Nokia Lumia is coming." Deze teksten zien we in een teaser reclame die Nokia heeft laten uitzenden op Channel 4 (een Engelse TV-zender). Voorafgaand aan het Nokia Event dat morgen (woensdag 14 mei) in Londen gehouden wordt, krijgen we dus een behoorlijke hint naar de Nokia Lumia d...

Lees verder... Reageren

Red Stripe Deals week 20, 2013: o.a. Sallys Salon en Spectral Souls

Red Stripe Deals week 20, 2013: o.a. Sallys Salon en Spectral Souls

Wederom weer 3 Red Stripe Deals deze week. We hebben Sallys Salon LE, Encyclopaedia en Spectral Souls voor je in de aanbieding in de Windows Phone Store. Ook deze week zijn het weer 2 games en 1 utility app die erg aan Wikipedia doet denken. Sallys Salon LE   Als eerst is er Sallys Salon LE, waarin je je eigen kaps...

Lees verder... Reageren

Groei van Windows Phone Store stagneert: 145.000 apps beschikbaar

Groei van Windows Phone Store stagneert: 145.000 apps beschikbaar

Ondanks alle pogingen van Microsoft om meer animo onder ontwikkelaars te krijgen voor de Windows Phone Store, is de groei in apps deze maand gestagneerd. Vorig jaar nog zagen we een verdubbeling in het aantal beschikbare apps en in oktober werd de grens van 120.000 apps bereikt. Uit nieuwe cijfers van Microsoft blijkt...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: