Windows Phone, Surface en Windows 8 nieuws, toestellen en apps

1 3 5 7 9

Dell XPS 18 Windows Pro tablet is nu beschikbaar

Dell XPS 18 Windows Pro tablet is nu beschikbaar

De Dell XPS 18 tablet is vanaf nu beschikbaar in de Dell webshop. Momenteel staat de pagina van de XPS 18 nog op 'Coming soon', maar dit zou volgens het Windows Phone Blog van Microsoft snel opgelost moeten zijn. Zoals de naam al zegt, is de Dell XPS 18 een Windows Surface tablet, draaiend op Windows 8 Pro. Met zijn s...

Lees verder... Reageren

Leverancier specifieke apps in online Windows Store

Leverancier specifieke apps in online Windows Store

Als je via je desktop PC altijd in de gaten houdt of er nieuwe apps uitgekomen zijn voor je Windows Phone, gebruik je daarvoor -naast WindowsClub.nl natuurlijk- wellicht de Windows Phone Store. Zoals je weet kun je in je Account settings aangeven wat voor Windows Phone je bezit. In de Windows Phone Store is daar nu ha...

Lees verder... Reageren

Muziekstreamingdienst Deezer heeft eerder Windows 8 app dan Spotify

Muziekstreamingdienst Deezer heeft eerder Windows 8 app dan Spotify

Muziekliefhebbers met Windows 8 hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om de Deezer app te downloaden uit de Windows store. Deezer is een muziekstreamingdienst van Franse oorsprong, en werkt net zoals Spotify, Nokia Music en Xbox Music Service ook al doen voor je Windows devices. Ook Deezer werkt met maandelijkse abonne...

Lees verder... Reageren

LinkedIn app krijgt update naar versie 1.5: Live Tiles en spraakherkenning

LinkedIn app krijgt update naar versie 1.5: Live Tiles en spraakherkenning

Zakelijk netwerk LinkedIn heeft onlangs een update van haar Windows Phone app uitgebracht. Op LinkedIn kun je als professional een profiel aanmaken, waar je eigenlijk een soort online CV (curriculum vitae) opbouwt. Zo wordt het interessant om collega's, oud-klasgenoten en misschien wel toekomstige werkgevers in de gat...

Lees verder... Reageren

Microsoft verdient aan elk verkocht Android device

Microsoft verdient aan elk verkocht Android device

Microsoft hoeft niet te treuren dat Android devices wereldwijd het meest verkocht worden. De patenten die Microsoft bezit zorgen er namelijk voor dat Microsoft geld ontvangt voor elk Android device dat gemaakt wordt bij Foxconn. De meeste kennen het bedrijf Foxconn wel maar associëren dit vaak met de producten van Ap...

Lees verder... Reageren
Lees verder op de volgende pagina's: